,

Prive Reality – Pjesa 2 – Darka dhe pyetjet

Mysafirët e Liberta Spahiut mblidhen në tavolinën e darkës për të rrëfyer detaje nga jeta e tyre dhe jo vetëm. Me pyetje të përgatitur për secilin nga një, atmosfera bëhet për t’u mos u humbur veçanërisht me pyetjen për Robert Berishën.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.