,

Prive Reality – Pjesa 3 – Propozimi i Bleros për Afronën dhe befasia për Dhuratën

Loading…

Blero i propozon martesë Afronën në një organizim që e befason edhe bukuroshen.

Dhurata Dora suprizohet nga idolli i saj, Sabri Fejzullahu i cili i popozon duet.

Loading…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prive Reality – Pjesa 2 – Darka dhe pyetjet

Prive Reality – Pjesa 3 – Propozimi i Bleros për Afronën dhe befasia për Dhuratën